Nieuws

Eerste reacties op boek-cd

15 december 2017

De eerste reacties/recensies:

Trouw: Mateloos fascinerend en volstrekt uniek (Klaas Knooihuizen, 15 december 2017) - Vier sterren

De Volkskrant: Muzikaal zijn de liedjes in “Je denkt dat het komt” fraaier en veelzijdiger getoonzet dan ooit (…) Een dik jaar na zijn prachtige sportballade “Jannes van der Wal” onderstrepen plaat en boek opnieuw zijn unieke stijl en stem in de Nederlandse popcultuur. (Gijsbert Kamer, 8 december 2017) - Vier sterren

Leeuwarder Courant/Nieuwsblad van het Noorden: De productie en de arrangementen met lekker veel toetsen en alleraardigst gedoseerde elektronica, zijn helemaal top. De liedjes kennen een prettige afwisseling, van het jaagde “Medium Johan” tot het prachtig verstilde “Mach mal Pause”. (Jacob Haagsma, 8 december 2017) - Vier sterren

OOR: Je moet er open voor staan, soms wringt het een beetje of zijn ze zelfs een beetje ongemakkelijk, maar de teksten van Talma zijn natuurlijk helemaal geweldig (…). In de pop en literaire wereld zien velen hem nog altijd als een kleurrijke figurant aan de zijlijn, maar hoe onterecht is dat? (Willem Jongeneelen, december 2017)

Tzum: Er zijn weinig schrijvers die zo’n eigen geluid, zo’n eigen toon, zo’n eigen intonatie hebben als Meindert Talma. (Cilla Geurtsen, 14 december 2017)

Zie voor de recensies: PERS